субота, 3 серпня 2024 р.

 

НАВЧАЛЬНИЙ ЕЛЕКТРОННИЙ КУРС

з іноземної мови за професійним спрямуванням

« INTERNAL COMBUSTION ENGINE

(ДВИГУН ВНУТРІШНЬОГО ЗГОРАННЯ)»

Переглянути  


    Навчальний електронний курс з англійської мови «Internal Combustion Engine (Двигун внутрішнього згорання)» розроблений у вигляді інтерактивного фліпбуку та призначений для здобувачів освіти, які отримують спеціальність у галузі  автомобільного транспорту.

Мета курсу    підготувати здобувачів до читання і розуміння оригінальної літератури із спеціальності, а також виробити навички професійно-спрямованого мовлення у межах засвоєної фахової тематики. Поданий навчальний матеріал  направлений на формування  у здобувачів освіти іншомовної професійної компетенції. Курс складається з восьми розділів,  додаткових матеріалів і англо-українського  термінологічного словника. Текстовий матеріал підібрано з урахуванням повторюваності основної фахової термінології. В розділах курсу описані особливості будови двигуна, його види, принципи роботи двигуна, тощо.

Курс призначений для здобувачів освіти та викладачів професійно-технічних навчальних закладів та відповідає вимогам навчальної програми з дисципліни.

Немає коментарів:

Дописати коментар

Популярні публікації